• 4711 A.C. Blackberry & Cocoa, ovocný drops bez kakaa

Druhá letošní novinka, se slibným názvem 4711 Blackberry & Cocoa – Ostružina & Kakao, patří do limitované edice 2018. Limitky stojí o něco méně, než běžná linie, a bývají to gurmánky. Lehké gurmánky, takové gurmánské kolínské; vlastně ideální řešení pro holky, co by rády voněly jako vanilkový puding, ale netroufnou si na velký parfém. Já jsem se zamilovala do limitky Oříšek & Tonka, samozřejmě jsem plýtvala a už ji neseženu.

Blackberry & Cocoa je tak zvláštní kombinace, že to může dopadnout buď bombasticky, nebo výbuchem. Podle šikovnosti parfuméra a taky podle kvality ingrediencí.

4711 Vanilla & Chestnut

4711 Vanilla & Chestnut

Bohužel 4711 je blíž tomu nešťastnému konci: začátek je genericky ovocný, sladkokyselý bonpar, s troškou pižma. Kakao? Když se soustředím, něco tupě sladkého odliším, co by mi bez taháku přišlo jako součást vůně bobule. I tak bych to šacovala spíš na tonku nebo lískové oříšky. Což by mi tak nevadilo, kdyby celá kompozice nebyla protivně bonbónová. A kdyby se s ní něco dělo: ve chvíli, kdy byste čekali, že se slušná 4711 začne transformovat do svého kolínského základu se nestane NIC. Absolutně lineární bonpar, no nevím, je tu někdo, komu se líbí jak voní bon-pari? Extrémní pochvalu si ovšem zaslouží extrémní výdrž: už čtvrtý den mi dráždí nos z papírku, zatím bez ztráty molekuly. Cena 50ml je 19,90, což není tak moc, pokud ji chcete do sbírky.

Zítra s dáme Iris & Saffron, mnou očekávaný vrchol letošní kolekce, a pozítří tu poslední a prozradím, kterou letošní jsem si koupila.

Novinky značky 4711 pro rok 2018:

Kde koupíte parfémy 4711 4711 Blackberry & Cocoa ?

Bezpečně a levně, a navíc mívají novinky: na Parfumdreams TADY. (Nezapomeňte se podívat na stránku Slevy & blogsale, obvykle tam mívám kódíček na Parfumdreams)

 

 

 

Originální niche parfémy koupíte velmi levně na Beautinow, pro 10% slevu použijte kód FRANGIPANI10

parfémový supermarket
parfémové recenze

 

Některé odkazy na této straně mohou být affiliate. Nákupem přes tyto odkazy nás podpoříte maličkou částkou, která pomáhá udržovat provoz blogu. Nejde o spolupráce se značkami, takže na objektivitu recenzí to nemá žádný vliv. Popsané ceny a slevy platí ke dni vydání recenze. Disclaimer: Tento text shrnuje osobní dojmy a subjektivní názory autora. Nikdo z autorů na blogu nenese odpovědnost za to, pokud se váš dojem liší, ani v případě, že jste se rozhodli pro koupi produktu na základě článku.

 

 

 

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..