• 4711 A.C. Saffron & Iris, výborná kolínská s kosatcovou tečkou

Recenze 4711 Saffron & Iris: Šafrán, kosatec, šafrán, kosatec, šafrán, kosatec…moje mantra, když jsem se blížila k regálu nových 47jedenáctek. Byla jsem si jistá, že tato lahvička se přesune na moji poličku, protože kosatec je dlouhodobě moje květinová jednička a šafrán ze všech orientálních složek nejoblíbenější. Tohle prostě nemůže mít chybu! Nemohla jsem se dočkat, měla jsem v úmyslu si ji objednat přes e-shop a jen díky tomu, že jsem chtěla zkusit i ostatní novinky jsem čekala na příležitost osobního nákupu.

4711 Saffron & Iris

4711 Saffron & Iris

No a dopadlo to přesně, jak očekáváte. Zklamání. Na začátku jsem si stříkla obě novinky, Myrrhu&Kumquat a tenhle iris na ruce. Myrha mne okamžitě oslovila, popadla jsem obě krabičky, vzala je na procházku po Karstadtu, vyzkoušela deset podprsenek, patery šaty, osmery boty, kafe a dvojčičku jsem si dala…a pořád jsem čekala, až se zjeví kosatec. A on se nezjevil.

Tedy, křivdila bych mu. Jenom nesplnil moje očekávání. Kosatec v nové 4711 je; takový pěkný, mrkvovitě průsvitný, jako v Pradě. Šafrán spíš necítím, to je složka velmi krotká a tupá, takže vedle cistrusů moc šancí vyniknout nemá. Jenže já jsem čekala prostě…něco jako Pradu. A dostala jsem prostě…něco jako klasickou kolínskou 4711. Ale oni ani nic jiného neslibovali!

Jak jsem psala předevčírem, ještě se mi nestalo, že bych nějakou 4711 nedoporučila – až do včerejška – Blackberry&Cocoa opravdu nestojí ani za tu dvacku. Ale Saffron&Iris má moji vřelou přízeň, přestože jsem krabičkuna konci shopping výletu zanesla zpět do regálu.

Rozhřešení: pokud máte rádi 4711 klasické citrusové kolínské a toužíte po kolínské s nádechem kosatce, je tahle vůně přesně pro vás! Je opravdu pěkná, jen tam ten kosatec nehraje hlavní roli.

Zítra nás čeká poslední a vám už je jasné, kterou 4711 2018 jsem si koupila.

Recenze novinek 2018 zn. 4711 Acqua Colonia:

 

Kde koupíte parfémy Cologne 4711 Saffron&Iris?

Bezpečně a levně, a navíc mívají novinky: na Parfumdreams TADY. (Nezapomeňte se podívat na stránku Slevy & blogsale, obvykle tam mívám kódíček na Parfumdreams)

 

 

 

Originální niche parfémy koupíte velmi levně na Beautinow, pro 10% slevu použijte kód FRANGIPANI10

parfémový supermarket
parfémové recenze

 

Některé odkazy na této straně mohou být affiliate. Nákupem přes tyto odkazy nás podpoříte maličkou částkou, která pomáhá udržovat provoz blogu. Nejde o spolupráce se značkami, takže na objektivitu recenzí to nemá žádný vliv. Popsané ceny a slevy platí ke dni vydání recenze. Disclaimer: Tento text shrnuje osobní dojmy a subjektivní názory autora. Nikdo z autorů na blogu nenese odpovědnost za to, pokud se váš dojem liší, ani v případě, že jste se rozhodli pro koupi produktu na základě článku.

 

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..